Centre de fisioteràpia i osteopatia Mabel Martínez

Centre de Fisioteràpia i Osteopatia Mabel Martínez

Des de l’any 2007, el Centre de Fisioteràpia i Osteopatia Mabel Martínez treballem per millorar la salut dels nostres pacients.

Tractaments de fisioteràpia, osteopatia (adults i nens), fisioteràpia en la salut maternoinfantil, podologia, oncologia – Tractament del dolor, dietètica i nutrició – PNIc (psiconeuroimmunologia), acupuntura i psicologia infantil i juvenil.

No diferenciem entre les sessions de fisioteràpia i osteopatia, el mateix professional, format en ambdues especialitats, aplica aquella teràpia o tècnica que considera més adient en cada moment. Som un centre que dóna un tracte personal i un tractament individualitzat, adaptant les teràpies a les necessitats de cada persona.

Format per un equip multidisciplinari (fisioteràpia, osteopatia, medicina, dietètica i nutrició, acupuntura, podologia i psicologia infantil i juvenil) amb l’objectiu d’aconseguir una ràpida recuperació i millora de la qualitat de vida dels nostres pacients. Treballem amb cita prèvia per tal d’oferir el millor servei, i sense esperes. Aquí hi trobaràs un espai únic dedicat exclusivament a tu.

Les nostres especialitats

Treballem utilitzant la teràpia manual, l’exercici terapèutic, corrents de radiofreqüència (INDIBA® Activ Therapy), i tècniques invasives (punció seca i mesoteràpia), amb l’objectiu d’aconseguir una ràpida recuperació i augmentar la qualitat de vida del pacient.

Adaptem les tècniques segons les necessitats de cada persona. És apta per a totes les edats, des de recent nascuts fins a persones grans i per a tot tipus de condicions, com són les embarassades, esportistes, etc.

La podologia és la branca de la salut que té com a objectiu prevenir, diagnosticar, tractar i controlar les diferents alteracions i malalties dels peus. Dirigida alls més petits (podologia pediàtrica), esportistes (podologia esportiva), població general, població diabètica, els més grans (podologia geriàtrica).

Cap nen porta un llibre d’instruccions al néixer, ni ningú t’ensenya com fer-li front als problemes quotidians. Quan ens trobem, a més, que el nostre fill/a presenta dificultats d’aprenentatge, de conducta o el conegut “TDAH”, el fet de ser pare o mare pot arribar a generar estrès, desesperació i esgotament físic i mental.

Medicina energètica que considera la malaltia com un desequilibri. Consisteix en la col·locació d’agulles fines en punts de la pell, canals energètics relacionats amb el diferents òrgans del cos.

Assessorament nutricional, dietes personalitzades i recolzament en el canvi d’hàbits, per tal que descobreixi com amb les seves aptituds pot aconseguir els objectius.

Blog

Exit mobile version