Centre de fisioteràpia i osteopatia Mabel Martínez

  • Català
  • Español

Avís legal LSSI


En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Nom de l’empresa:
Raó social: MABEL MARTINEZ ENRIQUEZ
NIF:52427261A
Direcció: Sant Pere, 38 Bis Local 1 – 08800 – Vilanova i la Geltrú – BARCELONA
Telèfon: 686306367
Email: mabelmartinez@fisoterapeutes.org

Finalitat de la pàgina web

La finalitat de la pàgina web és donar a conéixer els serveis de fisioteràpia, osteopatia, dietètica-nutrició i acupuntura. També donar dades (telèfon, whatsapp i correu electrònic) per que els usuaris puguin contactar amb nosaltres.

El present avís legal (en endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web:
www.cfomabelmartinez.com

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre 52427261A MABEL MARTINEZ ENRIQUEZ amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés d’usuaris

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb MABEL MARTINEZ ENRIQUEZ. o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de MABEL MARTINEZ ENRIQUEZ. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de MABEL MARTINEZ ENRIQUEZ.

Contingut del web i enllaços (links).

MABEL MARTINEZ ENRIQUEZ es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris. MABEL MARTINEZ ENRIQUEZ no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de MABEL MARTINEZ ENRIQUEZ. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de MABEL MARTINEZ ENRIQUEZ té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.