Centre de fisioteràpia i osteopatia Mabel Martínez

  • Català
  • Español
centre-fisioterapia-osteopatia-cfo-mabel-martinez-portada-tractaments-tratamientos

Tractaments

Tractaments de fisioteràpia i osteopatia

Tractaments de fisioteràpia i osteopatia (adults i nens), fisioteràpia en la salut maternoinfantil, podologia, oncologia – Tractament del dolor, dietètica i nutrició – PNIc (psiconeuroimmunologia), acupuntura i psicologia infantil i juvenil.

centre-fisioterapia-osteopatia-cfo-mabel-martinez

Fisioteràpia

Treballem utilitzant teràpia manual, exercici terapèutic, corrents de radiofreqüència (Indiba Activ) i tècniques invasives (punció seca i mesotaràpia homeopàtica), amb l’objectiu d’aconseguir una ràpida recuperació i augmentar la qualitat de vida del pacient.

Osteopatia

Adaptem les tècniques segons les necessitats de cada persona. És apta per a totes les edats, des de recent nascuts fins a persones grans i per a tot tipus de condicions, com són les embarassades, esportistes, etc.

centre-fisioterapia-osteopatia-cfo-mabel-martinez
cfo-mabel-martinez-osteopatia

Podologia

La podologia és la branca de la salut que té com a objectiu prevenir, diagnosticar, tractar i controlar les diferents alteracions i malalties dels peus.

Psicologia infantil i en adults

La vida diària està plena de moments agradables i desagradables, de conflictes i situacions plaents, d’estrès, de tristesa, de dol … Com afrontar aquestes situacions vindrà determinat pels recursos psicològics que cada persona posa en marxa per fer front a elles i que implica un gran esforç intern i extern per retornar a l’equilibri i a el benestar.

centre-fisioterapia-osteopatia-cfo-mabel-martinez_psicologia_infantil
centre-fisioterapia-osteopatia-cfo-mabel-martinez-nutricio-nutricion

Dietètica – Nutrició i psiconeuroimmunlogia clínica (PNIc)

Assessorament nutricional, dietes personalitzades i recolzament en el canvi d’hàbits, per tal que descobreixi com amb les seves aptituds pot aconseguir els objectius.

Acupuntura

Medicina energètica que considera la malaltia com un desequilibri. Consisteix en la col·locació d’agulles fines en punts de la pell, canals energètics relacionats amb el diferents òrgans del cos.

centre-fisioterapia-osteopatia-cfo-mabel-martinez-acupuntura