Tractaments

Tractaments de fisioteràpia i osteopatia

Tractaments de fisioteràpia i osteopatia (adults i nens), fisioteràpia en la salut maternoinfantil, podologia, oncologia – Tractament del dolor, dietètica i nutrició – PNIc (psiconeuroimmunologia), acupuntura i psicologia infantil i juvenil.

centre-fisioterapia-osteopatia-cfo-mabel-martinez

Fisioteràpia

Treballem utilitzant teràpia manual, exercici terapèutic, corrents de radiofreqüència (Indiba Activ) i tècniques invasives (punció seca i mesotaràpia homeopàtica), amb l’objectiu d’aconseguir una ràpida recuperació i augmentar la qualitat de vida del pacient.

Osteopatia

Adaptem les tècniques segons les necessitats de cada persona. És apta per a totes les edats, des de recent nascuts fins a persones grans i per a tot tipus de condicions, com són les embarassades, esportistes, etc.

centre-fisioterapia-osteopatia-cfo-mabel-martinez
centre-fisioterapia-osteopatia-cfo-mabel-martinez_3486_podologia_estudi_biomecanic_portada

Podologia

La podologia és la branca de la salut que té com a objectiu prevenir, diagnosticar, tractar i controlar les diferents alteracions i malalties dels peus.

Psicologia infantil i juvenil

Cap nen porta un llibre d’instruccions al néixer, ni ningú t’ensenya com fer front als problemes quotidians. Quan ens trobem, a més, que el nostre fill/a presenta dificultats d’aprenentatge, de conducta o el conegut “TDAH”, el fet de ser pare o mare pot arribar a generar estrès, desesperació i esgotament físic i mental. El meu objectiu és acompanyar-te en aquest procés per ajudar-te a gestionar i a fer front d’una manera més sana i funcional a les dificultats que poden sorgir en aquesta etapa de la vida.

centre-fisioterapia-osteopatia-cfo-mabel-martinez_3021_psicologia_infantil
centre-fisioterapia-osteopatia-cfo-mabel-martinez-nutricio-nutricion

Dietètica – Nutrició i psiconeuroimmunlogia clínica (PNIc)

Assessorament nutricional, dietes personalitzades i recolzament en el canvi d’hàbits, per tal que descobreixi com amb les seves aptituds pot aconseguir els objectius.

Acupuntura

Medicina energètica que considera la malaltia com un desequilibri. Consisteix en la col·locació d’agulles fines en punts de la pell, canals energètics relacionats amb el diferents òrgans del cos.

centre-fisioterapia-osteopatia-cfo-mabel-martinez-acupuntura